Blogi

Voi pakkanen- mutta laajennushommat etenee

Täällä saatiin juuri ennen pakkasia maatyöt ja salaojat laitettua eteisen laajennusta varten. Nyt vain odotellaan, että pakkanen hellittää, niin miehet pääsevät pihalla jatkamaan.

Hyökättiin samalla ruokasalin kimppuun. Tuo uusi eteinen tulee ruokasalin viereen ja vie siitä pienen palan. Aloitettiin homma väliseinästä, mihin on tulossa vaneriliukuovi.

Tikkurila Atlas

Ruokasalin päätyseinä jo ehdittiin maalata Tikkurilan Atlas värillä. Väri oli nappivalinta. Päivällä näyttää melkolailla harmaalta ja illalla vihreältä. Liukuoviseinään on tulossa tapetti.

Uusi eteisen ja ruokasalin väliseinä

Tapetteja pohdimme pitkän tovin. Olin jo päättänyt tapetit, mutta totesimme, että on parempi katsella vielä, jos löytyisi edullisempaa vaihtoehtoa. Tapetti on tulossa myös ruokasalista keittiön puolelle ja sitä on nyt tilattuna 9 rullaa.

Vanajan tapetti

Ostimme älylukot jo valmiiksi uusiin ulko- oviin. Ovet pitäisi vielä päättää ja laittaa tilaukseen, kuten ikkunatkin.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Teillä näyttää jo ihanalta sisällä! Meillä taloprojekti Lapissa ja oli työlästä tehdä maatyöt ja salaojat. Routapiikille ja muulle työvälineelle oli kyllä tarvetta. Kevät voisi tulla kyllä nopeammin, että päästään jatkamaan projektia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *