Blogi

Seinien koristelua ja alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix.fi


Sain sopivaan kohtaan tarjouksen kaupallisesta yhteistyöstä Gallerixin kanssa!🙌🏻

Kun remontti alkaa pikkuhiljaa olemaan voiton puolella, täytyy vähän miettiä sisustustakin, jotta tänne tulee kotoisa tunnelma. Sisustukseksi ei siis riitä, suuremmat huonekalut, kuten ruokapöytä, vaan kodikkuus taidetaan tuoda pienemmillä sisustustavaroilla. Viherkasvit tuovat myös minusta kodikkuutta, eli niitä pitää olla myös!☝🏻 

Vaikka tykkään laidasta laitaan eri sisustustyyleistä, yhtälailla pelkistetystä, kuin boheemista, modernista ja mummolasta, olen tullut siihen tulokseen, että minun kodissa täytyy olla väriä, sopivasti ja ei ehkä niin pelkistettyä, kuin olen ajatellut. Se on jännä, miten oma sisustustyyli kuoriutuu oikeastaan tekemällä esille. Vanha talokin saattaa toki vaikuttaa valintoihin.

No mutta, nyt yhteistyöhön ja alennuskoodiin. Gallerix myy somistetta seinille. Kun suostuin yhteistyöhön minulla meni hävettävän kauan valita näitä tauluja🤭😄 Vaihtoehtoja on valtavasti! Gallerixilla julisteet joista tykkää voi merkitä sydämellä ja palata jälkikäteen rankkaamaan suosikeista parhaita. Siinä olikin homma😁Tilasin heiltä lopulta neljä julistetta kehyksillä. Tilasin myös taulukoukkuja. Tämä taulu, Matisse Cutout Green (kuvassa ensimmäisenä) oli ehdoton lemppari! Meillä toistuu tuo vihreä kodissa, niin tämä sopi hyvin.

Alennuskoodi Gallerixiin

Alennuskoodilla: ” rempallaanko30 ”, saat tilauksestasi 30% alennusta 3.12.21 asti!

👉🏻 https://gallerix.fi/julisteet

Antoisia visiointihetkiä🤓🤍

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *