Blogi

Listaa, led-valolistaa ja kattorusettia

Kaupallinen yhteistyö:

D-cor

Hyvää uutta vuotta! Seuraavasta kuvasta saa hyvin selville, mitä teimme koko vuoden 2021. Ensimmäinen kuva on otettu lähes tasan vuosi sitten.

Kuten kuvasta näkee, vielä riittää hommia tällekin vuodelle😄🤭

Listat ja kattorusetit

Törmäsin somessa D-cor nimiseen firmaan ja olin jo päättänyt tilata listoja, sekä kattokoristeen heiltä. Rohkaistuin kysymään alekoodia omaa postausta vastaan ja sellaisen sain🤍

Led-valolista

Päätimme laittaa led-valolistan olohuoneeseen, kirjahyllyn ylle. Listaa oli helppo työstää, joten teimme asennuksen itse. Tarvitsimme kaksi pätkää seinälle, joten sahasimme palat jiiriin. Sauman piilotimme kevyttasoitteella. Lista oli tarkoitus kiinnittää asennusliimalla, mutta laitoimme lisäksi vielä pari ruuvia. Reiät peitimme myös tasoitteella. Lopuksi lista maalattiin. 

Led-valonauhan asensimme lopuksi listan ylä- ja alapuolelle. Sähkömies oli syöttänyt viereisestä, valmistuvasta kylpyhuoneesta kaapelit valmiiksi, jotka hän tietysti kytki ledvaloihin. Valolista toimii kytkimellä ja valossa on himmennin.

Kattorusetti

Alunperin, kun kiinnostuin D-corista, syy oli kattoruseteissa. Meille jäi olohuoneen kattoon keskelle, katseenvangitsijaksi jakorasia. Halusin tähän päälle jotain peittämään rasiaa. 

Kattorusetti on kevyttä styroksia. Koversin rasialle ja sähköjohdolle paikan mattoveitsellä. Kattorusetti on kiinnitetty tarroilla, sillä rasiaan pitää päästä käsiksi. Löysin tarranauhaa ihan Prismasta, ompelutarvikehyllystä. Lopuksi maalasin sudilla kattorusetin.

Helpot ja nopeat kattolistat

Kattolistat, mitkä tilasimme, olivat myös styroksia. Listoihin sai todella siistit jiirit! Työstimme listoja ihan käsipeleillä. Kattolistat on kiinnitetty liimalla. Listat on tarkoitus maalata. Nämä listat olivat kivoimmat ja helpommat, mitä olemme asentaneet, eikä kukaan ole huomannut, että ne on styroksia🤩

Uusi vuosi ja uudet… tai samat kujeet jatkukoon💥

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *