Blogi

Joulu saapui rempallaanko- kotiin/ Silkkaa fiilistelyä tämä postaus

Tämä postaus on ihan vaan fiilistelyä ja oodi joulunodotukselle! Mikäli et ole jouluihmisiä, suosittelen viihtymään jonkun muun blogipostauksemme parissa 🙂

Olen (rouva) ehdottomasti jouluihminen ja aloitan joulunodotuksen, no jonkun mielestä vähän liian aikaisin. Kuusi meillä yleensä saa koristeet jo marraskuussa. Ensimmäiset joululahjat paketoidaan lokakuussa. Täytyy olla ajoissa valmis, ettei joulu yllätä.

Lumi kruunaa aina joulun. Joulu ei kuitenkaan ole pilalla, jos aaton aattona ei ole lunta. Sisällä juhlaa kuitenkin vietetään, virittäytyneenä tunnelmaan.

Nyt kaipaan jouluhössötystä entistäkin enemmän, varmastikin koronasta johtuen. Maailma ja elely on muuttunut, mutta joulu se tulla jolkottaa muuttumattomana, ainakin kotiin. Se on ihanaa.

Olen alkanut tekemään piparitaikinan joka vuosi itse. Kiitos Kinuskikissalle tästäkin oivasta ohjeesta! Minulle on lapsena kerrottu sellainen urbaanilegenda, että piparitaikina on työläs tehdä, siksi leivoin lapsena aina piparit valmistaikinasta. Tästä ei ole jäänyt traumaa, mutta yllätyin, että taikinan tekee noin puolessa tunnissa. Meidän ekaluokkalainen ja eskarilainen saivat tänä vuonna suunnitella piparitalot paperille, jotka sitten toteutimme yhdessä. Samalla tontilla rintamamiestalo ja naapuri- Samin talo.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *