Blogi

Eteinen valmis, tai melkein, kiitos varkaiden!

Meillä on uusi eteinen nyt niin valmis, että olisi päässyt laittamaan listoja.

Työmaavarkaita

Näin meidän pitikin viikonloppuna tehdä, mutta yön aikana työmaalla oli käynyt varkaita. Sekä meidän pöytäsaha, että urakoitsijan sirkkeli oli viety. Asumme, vähän umpikujassa tien päässä, joten varkaat on selkeästi tietäneet, mitä tulevat noutamaan. Emme olisi uskoneet, että uskaltavat tulla.

Käsilistasaha avuksi!

Nyt jos koskaan, on hyvä aika laittaa liiketunnistinvalot ja kamerat tontille☝🏻 Teimme rikosilmoituksen, mutta yleensä poliisia ei juurikaan nämä varkaudet kiinnosta, tai ei ole resursseja🤷🏼‍♀️ Katsomme, josko vakuutus korvaisi jotain. Mies osti hätävaroiksi tuollaisen käsilistasahan.

Tikkurila Atlas

Eteiseen tuli siis väriksi Tikkurilan Atlas. Mielestäni kaunis harmaanvihreä. Ensin pelästyin, että kylläpä tulee värikäs, kun aloin valkoisen päälle maalaamaan, mutta eihän tuo niin räikeä ole, kun on kaikki seinät tuolla samalla😁

Ikeasta ostin vähän heräteostoksena puiset vaatekoukut. Oli hyvä ostos! Nyt on lasten kiva ripustella tavaroita naulaan.

Eteisen perälle vaatekomeroon jätimme puumerkit. Tälle seinälle tulee naulakot repuille ja kasseille. Vaatesäilytysratkaisua emme vielä ostaneet, koska Ikean varastosta oli osia loppu.

Ulkoportaat myöhästyvät ja taitavat mennä ensi kuulle. Gigantista odotamme edelleen osaa liesitasoon, minkä piti tulla kesäkuussa✌🏻 Idealilta odotamme puuttuvia pääty- ja sivulevyjä, sekä asennusta näille. Ensi viikolla saamme aamiaiskaapin käyttöön, kun saamme sinne sähköt. Ei ole hätähousun hommia tämä remontoiminen ja rakentaminen😄

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *